Programska oprema

Pri Porvata se z zanosom posvečamo svetovanju in rešitvam, ki vam omogočajo, da izkoristite moč naprednih tehnologij za obvladovanje podatkov. Kot uradni partner podjetja Tibco Software Inc., vam prinašamo vsestranske rešitve na področju podatkovne analitike, integracije aplikacij, upravljanja poslovnih procesov (BPM) in še več.

Naši strokovnjaki podpirajo naslednje Tibco Izdelke:

  • Tibco Spotfire: To napredno orodje za vizualizacijo podatkov in analitiko vam omogoča, da pridobite jasen vpogled v svoje podatke ter sprejemate boljše in bolj informirane odločitve.
  • Tibco Data Virtualization: Poleg zgoraj omenjenih izdelkov smo specializirani za Tibco Data Virtualization, ki vam omogoča izjemno povezljivost in dostop do podatkov, ne glede na njihovo lokacijo.
  • Tibco BusinessWorks: S pomočjo platforme Tibco BusinessWorks lahko enostavno povežete različne sisteme in aplikacije ter avtomatizirate svoje poslovne procese.
  • Tibco ActiveMatrix: Upravljanje aplikacijske infrastrukture postane preprosto z uporabo platforme Tibco ActiveMatrix, kar omogoča učinkovit razvoj, upravljanje in širjenje aplikacij.
  • Tibco BPM: Tibco BPM rešitev vam omogoča, da uspešno upravljate svoje poslovne procese in optimizirate delovne tokove.

Poleg teh produktov ponuja Tibco še vrsto drugih rešitev, ki so prilagojene potrebam različnih industrij, vključno s financami, zdravstvom, proizvodnjo in drugimi sektorji.

Zaupajte nam, da vas popeljemo skozi svet najnaprednejših tehnologij in vam pomagamo doseči svoje cilje v analitiki podatkov in upravljanju s podatki. Stopite v stik z nami danes in odkrijte, kako lahko Porvata naredi razliko v vašem poslovanju.