Izobraževanja

Izobraževanja

Naša Predanost Partnerstvu: Sodelovanje in Izobraževanje

Pri Porvata smo ponosni na naše partnerstvo z vami, saj verjamemo, da je skupno delo ključ do uspeha. Poleg naših svetovalnih storitev na področju uporabe izdelkov Tibco, se zavezujemo tudi k vašemu uspehu skozi izobraževanje.

Naše izobraževalne storitve za partnerje:

    • Stalno Učenje: Ponujamo celovite izobraževalne programe, ki vam pomagajo izkoristiti vse prednosti Tibco izdelkov. Ne glede na to, ali ste novinci ali že izkušeni uporabniki, zagotavljamo izobraževalne vsebine, ki vas bodo pripeljale do najvišjega nivoja strokovnosti.

    • Prilagojena Usposabljanja: Razumemo, da so potrebe naših partnerjev različne. Zato vam ponujamo prilagojena usposabljanja, ki se osredotočajo na specifične izzive in cilje vašega poslovanja.

    • Podpora za Certifikacijo: Če si želite pridobiti uradne certifikate za Tibco izdelke, vam stojimo ob strani s strokovnimi usmeritvami in pripravo na certifikacijske izpite.

    • Neprekinjena Podpora: Po usposabljanju ne prekinemo stikov. Naša ekipa je vedno pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in vas voditi skozi nove izzive.

Verjamemo, da so vaši uspehi tudi naši uspehi. Z našimi izobraževalnimi storitvami vam pomagamo izkoristiti potencial Tibco izdelkov in zagotoviti konkurenčno prednost na trgu. Skupaj gradimo trajno partnerstvo, ki temelji na znanju in rasti.