Porvata - O nas

O nas

Porvata je zanesljiv partner na področju napredne podatkovne analitike. Pri svojem delu uporabljamo sofisticirane tehnike in orodja, ki so korak naprej od tradicionalnih orodij za poslovno inteligenco. S tem pa omogočamo lažji, globlji in hitrejši vpogled v vaše podatke. Našim strankam pomagamo odkriti vrednost njihovih podatkov, ki so ključ do uspeha.

Tesno sodelujemo z našimi partnerji, da lahko razumemo njihove edinstvene poslovne potrebe in izzive ter jim pomagamo identificirati načine, na katere lahko izkoristijo svoje podatke za doseganje ciljev. Ali gre za izboljšanje strankine izkušnje, povečanje učinkovitosti ali spodbujanje dobička. Zavezani smo k pomoči pri uspehu.

Porvata je uradni partner podjetja TIBCO (Partners directory). Smo polno certificirani za pomoč in prodajo TIBCO produktov. Našim strankam nudimo zanesljive storitve in rešitve.

Vizija

Želimo postati prepoznaven in zanesljiv partner na področju napredne podatkovne analitike. Našim strankam zagotavljamo profesionalne storitve in rešitve na področju poslovne inteligence. Sodelovanje z nami pomeni ključ do uspeha.

Vrednote

Verodostojnost: Podatki so občutljiva zadeva za podjetja, zato je skrb za integriteto in verodostojnost našega dela ključnega pomena.

Učinkovitost: Pri delu s podatki je pomembno, da smo hitri in zanesljivi.

Sodelovanje: Brez sodelovanja z vsemi deležniki naših ciljev ne moremo doseči.