Ostalo

Pregled poslovnih potreb:

Razumevanje vašega poslovanja je ključno za uspeh. Pri Porvata smo specializirani za natančno analizo vaših poslovnih potreb. Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga prepoznati izzive in priložnosti v vašem poslovnem okolju, kar vam omogoča, da oblikujete strategije za trajnostno rast.

Prilagojene rešitve:

Vemo, da nobeni dve organizaciji nista enaki. Z našimi prilagojenimi rešitvami vam pomagamo oblikovati rešitve, ki so popolnoma usklajene s specifičnimi potrebami vašega podjetja. Ne gre za eno-velikost-ustreza-vsem pristop, temveč za pristop, ki vam omogoča doseči svoje edinstvene cilje.

Prodaja licenc programske opreme:

Kot licenciran partner podjetja Tibco Software Inc. vam prinašamo uradne licence za njihove izdelke. S strokovnim svetovanjem vam pomagamo izbrati prave licence za vaše potrebe in zagotovimo, da ste vedno korak pred konkurenco z najnovejšimi različicami programske opreme.

Integracija, implementacija in vzdrževanje:

Vgrajevanje nove programske opreme ali rešitev v obstoječe sisteme zahteva strokovno znanje in izkušnje. Pri Porvata ponujamo celovito storitev integracije, implementacije in vzdrževanja, da se prepričamo, da vaše nove rešitve delujejo brezhibno, vedno in povsod.